In 2015 brachten we onze eeste CD uit. Eigenlijk per ongeluk, want we wilden alleen wat goede demo-opnamen hebben, maar dat liep een beetje uit de hand. Het bijzondere is dat deze CD helemaal in eigen beheer is opgenomen. We hebben ook nog zelf gemixt en gemasterd!  Het is ook best bijzonder dat hij niet is opgenomen in een kale studio, maar live gespeeld in de gedempte akkoestiek van, eerst een Noorse "hytte" en, later tussen de boekenkasten van de plaatselijke bibliotheek. Dit verklaart dan ook gelijk de titel van deze CD  "The Library Sessions", met 12 nummers (ook gespeeld in het Kerkentour programma) die het beluisteren waard zijn! Inmiddels is deze CD bijna uitverkocht. Wie nog één van de laatste 20 exemplaren wil kopen zal snel moeten zijn.

 

CD Windbroke

De CD wordt voor €10,- verkocht tijdens de concerten van Windbroke.

Daarnaast is de CD te bestellen door €13,95 (=kostprijs+verzendkosten) over te maken op rekening nummer NL56 INGB 0002 7037 60 O.V.V. "CD Windbroke". vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Vervolgens een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. helpt ons om de CD snel op te sturen.

 

Veel luisterplezier!

 

 

Nieuwe CD?...
Ja, hij komt eraan, de tweede CD! Hoewel... we staan nog aan het prille begin van het selecteren van nummers en het zoeken naar een goede manier van opnemen en produceren. Het feit dat we besloten hebben dat we er mee gaan starten is al een feestje waard! (dat vieren dan ook al regelmatig iedere donderdag .... tijdens onze repetitie). Het is dan ook al vrijwel zeker dat het weer een project in eigen beheer wordt maar wat en hoe.... daar zullen nog de nodige prettige discussies aan vooraf gaan. Weer een nieuw en spannend hoofdstuk wordt toegevoegd aan ons oude-jongensboek.