Nieuwsbrief oktober 2016

Als u de nieuwsbrief niet kunt lezen: , Bekijk hier online
--
--

We zijn er klaar voor

De theatertour gaat beginnen!

Begin dit jaar lieten we u al weten dat we “snode” plannen hadden om dit jaar in een aantal theaters te spelen. Als u onze berichten op de website en Facebook hebt gevolgd dan zult u weten dat dit binnenkort ook inderdaad gaat gebeuren! Onze eerste theatertour!
Nou ja,…… misschien een tourtje dan.

Dat een tour organiseren ook letterlijk een flinke toer blijkt te zijn hebben we wel gemerkt! Het kostte in sommige gevallen behoorlijk wat overredingskracht om op een locatie te kunnen of te mogen spelen. In andere gevallen liep het weer bijna als vanzelf.

​Aan ons programma zal het in ieder geval niet liggen. We hebben in het najaar van 2015 een compleet nieuw programma samengesteld. Sindsdien zijn we dit aan het perfectioneren door middel van try-outs en andere momenten waarop we de reactie van het publiek kunnen peilen.

De nieuwe set-list bevat veel nummers die we al lang op de plank hadden liggen maar waar we niet aan toe kwamen. We zijn dan ook super enthousiast dat we deze nu ook echt gaan spelen. Ook totaal nieuwe nummers hebben hun weg naar het repertoire gevonden. De vernieuwingsdrang gaat zo ver dat er zelfs nieuwe instrumenten aan te pas komen. Verrassende combinaties, afwisselende stijlen en spannende wisselingen in maat en tempo maken het in ieder geval voor ons zelf zeer de moeite waard om te spelen.

Zoals het er nu naar uitziet spelen we in ieder geval vijf theaterconcerten. Dat hadden er zes kunnen zijn, maar helaas moest het Spiegeltheater in Middelburg op het laatste moment alle voorstellingen annuleren in verband met beëindiging van de activiteiten. Voor ons moeilijk te begrijpen, maar voor de cliënten en medewerkers van Arduin misschien nog veel moeilijker.

Hieronder vindt u per locatie informatie over de geplande theaterconcerten. Natuurlijk zouden we het bijzonder leuk vinden u op één of meer van deze gelegenheden te ontmoeten. Daarnaast zouden we het ook heel fijn vinden als u mensen in uw omgeving attendeert op deze concerten. Via de speciale theatertour-pagina op onze website kunnen kaarten worden gekocht of gereserveerd of is een link aanwezig naar de theaterwebsite. We hopen natuurlijk op volle zalen!

Tot ziens,
Windbroke
 
---

Zierikzee 23 oktober 2016

Theater de Weverij (FiZi)

​Adres:Zierikzee (FiZi)
Kerkhof 3,  
4301BZ Zierikzee

Aanvang: 15:00 uur
kaarten:: € 10,-
 

kaartverkoop: 
- aan de deur
​- via www.windbroke.nl

reserveren via www.windbroke.nl
 


 
---

Sas van Gent 27 november 2016

Multifunctioneel centrum "de Statie"

​Adres: 
Canadalaan 2e
4551AL Sas van Gent


Aanvang: 14:00 uur
kaarten:: € 10,-

kaartverkoop: 
- aan de deur
​- via www.windbroke.nl

reserveren
- via www.windbroke.nl
​- via tel. 0115 460852
 
---

Oudenbosch 10 december 2016


Fidei et Artit

Adres: 
Pastoor Hellemonsstraat 1
4731HV Oudenbosch

Aanvang: 20:30 uur
kaarten:: € 13,- (+ €3,- reservering)

kaartverkoop: 
- aan de deur
​- via www.fideietarti.nl

reserveren
- via www.fideietarti.nl


 
---

Ritthem 18 december 2016

Klein theater De Verwachting

Adres:
Dorpsstraat 22-24
4389TP Ritthem


Aanvang: 15:00 uur
kaarten:: € 15,- (€ 13,-)

kaartverkoop: 
- aan de deur
​- via www.dorpshuisritthem.nl

 
---

Brielle 25 februari 2017

BREStheater

Adres:
Gooteplein 1
3232DA Brielle

Aanvang: 20:30 uur
kaarten:: € 10,-

kaartverkoop: 
- aan de deur
​- via www.windbroke.nl

reserveren via www.windbroke.nl
---

Spannende tijd

Als het zo op een rijtje staat gaat het behoorlijk kriebelen. We hebben er heel veel zin in, maar vinden het ook heel spannend of het een succes gaat worden. Een ding staat echter wel vast; we gaan een hoop lol beleven aan dit project!.

Tot ziens,
Windbroke
 

P.S. Dinsdag 18 oktober besteed CTV Zeeland Cultuur aandacht aan Windbroke en de theatertour. Vanaf 18:13 op kanaal 22 van Delta. (ook spannend!) Het wordt daarna elk half uur herhaald tot middernacht.
 


 

Volg ons op facebook  | facebook  
--
--
Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen?, unsubscribe
Powered by AcyMailing