Tickets

Vanaf januari 2018 maakt Windbroke weer een tour langs verschillende kerken in- en rond Zeeland. Sommige concerten worden volledig door Windbroke georganiseerd, andere door de kerken waar we te gast zijn. Daarvan afhankelijk kunt u via onderstaande knoppen kaarten kopen of reserveren bij Windbroke, of wordt u doorgelinkt naar de website van de organiserende kerk. 

Verkoop: De verkoop van kaarten verloopt in samenwerking met "ticketkantoor.nl" dat het deel van de beveiligde betaling met Ideal voor zijn rekening neemt. U ontvangt na betaling via de mail  een e-ticket dat u kunt uitprinten of op uw telefoon kunt tonen.

Reserveren: Voor het reserveren van kaarten komt u terecht op een invulformulier op onze website waarop de locatie en het gewenste aantal kaarten kan worden opgegeven. U ontvangt hiervan een (handmatige) bevestiging.  Gereserveerde kaarten worden in ieder geval tot 15 minuten voor aanvang voor u apart gehouden.

 4 augustus 14:00 uur: Hengstdijk

 Toegang gratis 

 1 september 20:00 uur: Kortgene, €10,-

buttonH6SV786F

buttonQ9I1KB9K

9 september 15:00 uur: Op Hoodenpijl, Schipluiden

Entree € 15,-

buttonH6SV786F

29 september 20:00 uur: Kapel van Hoogeland

Speciaal intiem concert, entree: €10,-

buttonH6SV786F

buttonQ9I1KB9K

 28 oktober 15:00 uur: Witte Kerkje Terheijden 

Entree: € 15,-

buttonH6SV786F

buttonQ9I1KB9K

 

 

 

Over de Kerkentour 2018:

Windbroke werkt vaak in projecten. Zo stonden 2016 en voorjaar 2017 in het teken van een aantal theatervoorstellingen. Veel mensen genoten van de melancholische maar toch ongedwongen sfeer die Windbroke in de kleine theatertjes neer zette.  De rest van 2017 werd besteed aan het project van het zelf produceren van een nieuwe cd die in december uitkwam. Om het nieuwe album te presenteren grijpt de band weer terug naar de sfeervolle en intieme kerkjes waar ze in 2015 ook al eens te gast waren (kerkentour 2015).  In een middag- of avondvullend programma laten ze het publiek kennis maken met een nieuw repertoire met vele facetten van de Keltische muziek. Natuurlijk worden veel nummers van de nieuwe cd gespeeld. Vrolijke traditionele instrumentale nummers als Jigs, Reels, polka’s en Strathpeys worden afgewisseld met ballades, sad-songs, weemoed liederen en songs over onmogelijke liefdes en heimwee (zakdoeken meenemen). Dit alles wordt verbonden door wetenswaardige en humoristische vertellingen en poëtische elementen. Een aanrader voor iedereen die van deze pure muziek houdt.  

Over de band:

Windbroke is een Keltische folk band van Zeeuwse bodem die al een aantal jaren succesvol regionaal actief is. Wars van het populisme in dit genre kiest het gezelschap voor de wat onbekendere (luister) variant van de traditionele muziek. Met gebruik van traditionele en akoestische instrumenten zoals High- en Low-whistles, gitaar, accordeon, mandoline, banjo en bodhran creëren de vier muzikanten een sfeer die emotie oproept en die je in gedachten voert naar de kusten van Bretagne en Galicië, de groene heuvels van Ierland, de ruige Schotse Highlands en het warme turfvuur van de plaatselijke Pub.