Albums

The Library Sessions

In 2015 brachten we onze eeste CD uit. Eigenlijk per ongeluk, want we wilden alleen wat goede demo-opnamen hebben, maar dat liep een beetje uit de hand. Het bijzondere is dat deze CD helemaal in eigen beheer is opgenomen. Niet in een studio, maar live in de gedempte akkoestiek van een Noorse “hytte” en een maand later tussen de boekenkasten van de plaatselijke bibliotheek. Dit verklaart dan ook gelijk de titel van deze CD  “The Library Sessions”, met 12 nummers die het beluisteren best waard zijn!

 

Deze CD is uitverkocht, maar nog te beluisteren of downloaden via streamingsdiensten  zoals Spotify

Beagnach

“Beagnach” is de titel van onze tweede CD! Bijna een half jaar aan noeste arbeid is in deze productie gaan zitten, maar dat heb je er van als je alles zelf in de hand wil houden. Over het resultaat zijn we buitengewoon tevreden!

Het verhaal van de titel:

Een gevleugelde uitspraak die we na een bijzonder goed uitgevoerd nummer regelmatig bezigen is “bijna goed”, in het Zeeuws: “bienoa hoed “. Hoewel we altijd ons best doen voor een zo goed mogelijk resultaat, streven we in onze muziek toch vooral naar spontaniteit en beleving. Door deze kleine consessie aan perfectie ervaren we dit zelf meestal als “bijna” goed. “Bijna” wordt in het Gaelic vertaald als “Beagnach” wat voor ons dan weer bijna als herkenbaar Zeeuws klinkt voor “Bijna”! Zo is de cirkel dan toch weer rond!