Beeld en Geluid

Audiofragmenten:

In de loop der jaren hebben we al honderden tunes en songs gespeeld. sommigen alleen puur voor de lol, anderen belandden soms in een setlist van een of meerdere optredens. Een klein deel van de nummers hebben we opgenomen of zelfs uitgebracht op een van onze albums. Hieronder een kleine selectie om de sfeer en muziekstijl van Windbroke te ervaren.

0:00 / 0:00
The King's Shilling
Morrison's Jig
Calum's Road

Video's

We voelen ons altijd een beetje ongemakkelijk bij live-opnames. Meestal niet omdat het slecht gespeeld is, maar omdat wij zelf ieder foutje zien en horen! Daarom hieronder een paar clips en filmpjes die wij zelf het aanzien wel waard vinden. Heeft u zelf leuke filmpjes van Windbroke gemaakt laat het ons weten!

 

Officiële clip voor het album "The Library Sessions"

Live in theater "De Weverij" Zierikzee (FiZi)

Live in kerkje Nieuw-Vossemeer:

Nieuwjaarsoncert met Koninklijke Harmonie "Ons genoegen":

Dit is een videoverslag van het nieuwjaarsconcert 2023 van de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen. Een heel leuk samenwerkingsproject waarbij het KHOG-orkest en Windbroke afwisselend apart of samen Keltische tunes en songs speelden. Voor dit soort projecten zijn wij altijd enthousiast te krijgen. Heeft u leuke plannen? Laat het ons weten! 

Fotogallerij

Zomaar een selectie van foto’s van de afgelopen jaren, en dat is natuurlijk maar een fragment van alle ongelofelijke avonturen die we in de loop der jaren met elkaar hebben meegemaakt. Op naar nog veel meer mooie belevenissen!