Reserveringen en info

Organisatie van concerten in eigen beheer:

Als we evenementen in eigen beheer organiseren maken we gebruik van “Ticketkantoor.nl”  Dit bedrijf zorgt voor de beveiligde online-betaal methode en digitale tickets. Als je liever niet vooraf wil kopen maar wel een plekje reserveren dan kan dat natuurlijk ook.  Daarvoor hebben we onderstaand reserveringsformulier gemaakt. Als je dat invult krijgen wij daarvan bericht. We bevestigen de reservering en houden de gevraagde kaarten apart. 

Wil je liever reserveren via de mail, dan kan dat door te mailen naar info@windbroke.nl. Als je daarbij een telefoonnummer vermeldt kunnen we je op de hoogte houden van eventuele last-minute wijzigingen. Voor gereserveerde tickets moet je wel ruim op tijd aanwezig zijn!

Programma "After The Break PLUS"

Het waren de afgelopen jaren wel rare tijden voor kunst en cultuur!  Tijdens de lockdowns en door het gedoe met mondkapjes en QR-codes was er van optreden weinig sprake. Desondanks hebben we niet stil gezeten; toen we niet mochten repeteren hebben we gewandeld als “WWC” de Windbroke Wandel Club (tweede W ook te vervangen door Whiskey) . Toen we niet konden optreden maar wel op afstand repeteren hebben we nieuwe en oude nummers ingestudeerd en nieuwe arrangementen gemaakt. Zo ontstond ons nieuwe programma “After The Break” waarmee we vanaf 2021 rondtrekken. Inmiddels is hier ook al weer zoveel nieuw materiaal bij gekomen dat het eigenlijk al weer een nieuw programma is. We noemen het nu “After The Break PLUS ” want het voelt nog steeds heel bijzonder dat we na alle ellende weer mogen optreden en mensen van onze muziek laten genieten!

Reserveringsformulier Windbroke